1. Hoe gaan de betalingen?  a) Binnen 5 werkdagen betaalt u 50% van de huurprijs. Dit is gelijk uw reserveringsbevestiging. b) Een maand voor aankomst maakt u de andere 50% en de waarborg over. c) Bij de sleuteloverdracht betaalt u de forfaitaire kosten voor energie. d) Binnen twee weken na uw verblijf wordt de waarborg teruggestort.
 2. Moet ik het huis schoonmaken bij vertrek?
  Nee, het schoonmaken wordt gedaan. Maar wel alle keukenapparaten netjes achterlaten, afwasmachine leegmaken, barbecue (rooster) schoonmaken, beddengoed in de wasmand doen en alle vuilnis sorteren of in de vuilnisbak doen (zondagavond aan de weg zetten).
 3. Is er kindermeubilair aanwezig?
  Er staan een kinderbedje (120cm x 60 cm) met matras, (maar geen beddengoed) en een kinderstoel en er is veel speelgoed. Voor de allerkleinsten is er ook een aankleedtafel met kussen en een babybadje.
 4. Zijn er een wasmachine en een droogkast aanwezig?
  Ja, er is een wasmachine, en een droogmachine in de bijkeuken op de -1.
 5. We willen wat langer blijven, kan dit?
  Soms kan dit, gewoon even op de beschikbaarheidskalender kijken op de site en dan met ons overleggen 
 6. Moet ik zelf bedlinnen meebrengen? Ja helaas, sinds 1 juli 2022 mag dit niet meer voor de belgische  wetgeving.   (verhuringen afgesloten voor die datum krijgen nog wel lakens) Keukenlinnen is wel aanwezig.
 7. Welke maat lakens? Alle bedden zijn 90 X 200. Voor de dekbeddenhoezen, er zijn  8 éénpersoonsdekbedden 150 x 200 maar er zijn ook 3 twee persoonsdekbedden van 220 X 240
 8. En handdoeken? Handdoeken zelf meenemen, en iets meer voorzien als u graag de infraroodsauna gebruikt.
 9. Wat is er aan huishoudelijke benodigdheden? Kruiden, w.c.-papier, vaatwastabletten, wasmiddel en schoonmaakproducten zijn aanwezig.
  Verder is er voldoende hout voor in de houtkachel (met aanmaakhoutjes en aanmaakblokjes).
 10. Kunnen we binnendoor naar de studio? Nee, de studio is volledig onafhankelijk en  om in de studio te komen moet je een klein stukje via een (luie), goed verlichte buitentrap. 
 11. Hoe laat moeten we vertrekken? Tenzij anders overeengekomen (weekendverhuur) is de vertrektijd om tien uur. Dit graag respecteren, want het huis moet weer geheel in orde en schoon zijn voor de volgende gasten.
 12. Vragen? ons gewoon even bellen  (0032473798279)  of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.